Με μεγάλη επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ

mpritz

Με ιδιαίτερη μαζικότητα και πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Βορειοδυτικής Ελλάδος το οποίο φιλοξενήθηκε στα Γιάννινα.

Η πόλη υποδέχτηκε πάνω από 200 αθλητές και συνοδούς από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό! Ενδεικτικά, ήρθαν αθλητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Λευκάδα, Βέροια, Χαλκίδα, Μυτιλήνη, Ρόδο αλλά και από το Παρίσι! Επίσης το εύρος των ηλικιών ήταν πολύ μεγάλο με συμμετέχοντες από 12 μέχρι και 80 ετών!

Την έναρξη των εκδηλώσεων χαιρέτησαν οι κ. Νίκος Τσόλης, αντιδήμαρχος αθλητισμού στο Δήμο Ιωαννιτών, ο κ. Αϊβατίδης Ιωάννης, αντιδήμαρχος παιδείας, δια βίου μάθησης και επιχειρηματικότητας, ο κ. Αθανασιάδης Αλέξανδρος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και ο κ. Καραγιαννόπουλος Λάζαρος, πρόεδρος του Αγωνιστικού Μπριτζ Ιωαννίνων. Όλοι εξέφρασαν τη χαρά τους για την πραγματοποίηση αυτών των αγώνων και δήλωσαν τη συνεχή τους στήριξη για την περεταίρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στην πόλη μας.

Η διεύθυνση των αγώνων έγινε με απόλυτη επιτυχία από τους διαιτητές Μήτση Γεωργία και Μεσθενέα Γιώργο ενώ πολλές επιτυχίες σημειώθηκαν από τους αθλητές των Ιωαννίνων σε όλες τις κατηγορίες!

Στις ομάδες, την πρώτη θέση κατέκτησε ομάδα αποτελούμενη από τους αθλητές Καραγιαννόπουλο Λ., Εφαπλωματά Ε., Ποάλα Δ. από τα Γιάννενα, την Παναγάκη Μ. από Αθήνα και τον Οικονομόπουλο Γ. από τη Θεσσαλονίκη. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με τους Λαδένη Α., Σταυρινού Α, Σταυρινό Σ., Αθανασιάδη Α., Αγγελόπουλο Π. και Μπαλόκα Δ. και την τρίτη θέση η ομάδα από τη Βέροια με τους Κοντού Χ., Χατζηλάμπρου Α, Γαλιάτσο Ι, Κούγκα Μ.

Στην κατηγορία 1-9 πρώτη βγήκε ομάδα αποτελούμενη από τους Αγρινιώτες Μπεληγιάννη Α, ΜπεληγγιάνηΓρ., Κατσακιώρη Δ., τον Καλαντζάκο Π. από Αθήνα και τον Παριζιάνο-Γιαννιώτη Μπενγκίγκι Γκιόκα Κώστα.

Στην κατηγορία 1-6 πρώτη βγήκε ομάδα από τα Γιάννενα με τους Ηγουμενίδη Μ., Κοντοδήμα Ν, Αναγνώστου Ν. και Κιούρη Γ.

Στους αγώνες των ζευγών, στην κατηγορία Open την πρώτη θέση κατέκτησαν οι κ. Αγγελόπουλος Π. και Μπαλόκας Δημήτρης από Θεσσαλονίκη, δεύτεροι ήταν οι Μαγκλάρα Α. και Καραγιαννόπουλος Λ. από Γιάννενα, στην τρίτη θέση βρέθηκαν επίσης από Θεσσαλονίκη οι Αθανασιάδης Α. και Σταυρινός Σ.

Στην κατηγορία 1-9 πρώτοι βγήκαν οι Μητσέλος Χ. και Μόμτσος Γ. από Γιάνεννα, δεύτερη θέση για τις Κόντου Χ. και Χατζηλάμπρου Α. από Βέροια, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιαννιώτης Κιτσαντώνης Κ. μαζί με την Καλιάλη Χ. από τη Μυτιλήνη.

Τέλος, στην κατηγορία 1-6 πρώτοι βγήκαν οι Γιαννιώτες Κοντοδήμα Ν. και Αναγνώστου Ν., ενώ η δεύτερη και η τρίτη θέση ανήκει στους αθλητές από Θεσσαλονίκη Ευφτετζόγλου Δ. με Τριανταφύλλου Β. και στους Χύτα Α. με Παπλούδη Κ. αντίστοιχα.

Τις απονομές έκαναν ο κ. Γοργόλης Βασίλης, αντιπεριφερειάρχηςΠεριβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου, η κ. Αναστασία Τύρου-Ούζα αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ανάδειξης Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου καθώς και ο κ. Βασιλείου Βασίλης, γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. Όλοι τους αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντική είναι για την περιοχή μας η πραγματοποίηση τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων σε όλα τα επίπεδα!

Από τον χώρο των αγώνων πέρασε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει και να γνωρίσει από κοντά το άθλημα και αναμένει το ξεκίνημα της εντατικής σειράς μαθημάτων αρχαρίων που θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου!

Οι επισκέπτεςαναχώρησαν εκδηλώνοντας την προσδοκία τους για το επόμενο τουρνουά που θα διοργανωθεί στα Ιωάννινα, μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις ομορφιές της πόλης, αλλά και από τηνυψηλού επιπέδου διοργάνωση που ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας του σωματείου Αγωνιστικού Μπριτζ Ιωαννίνων με τον Δήμο Ιωαννιτών, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ και το συγκρότημα “Φρόντζου Πολιτεία” που παρείχε το χώρο διεξαγωγής των αγώνων. Είναι σίγουρο ότι θα μείνει στη μνήμη όλων των συμμετεχόντων και θα το αναπολούν με νοσταλγία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ