Ένα 24ωρο μετά την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία ως το τέλος του έτους, ήρθε και η αντίστοιχη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και θα ακολουθήσει η Δυτική Μακεδονία.
Η σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων προκλήθηκε κατόπιν αίτησης της εταιρείας «ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.» και με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.
Οι ρυθμίσεις αφορούν την εφαρμογή των εγκεκριμένων προσωρινών μέτρων ασφαλείας στις σήραγγες του οδικού δικτύου, τα οποία καθορίστηκαν από τη Διοικητική Αρχή Σηράγγων.
Πρόκειται για παράταση των μέτρων που ήδη εφαρμόζονται στον αυτοκινητόδρομο και παύουν να είναι προσωρινά καθώς ήδη μετρούν οκτώ μήνες και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.
Δείτε σχετικά