Με κεριά και γεννήτριες η Μονή Σέλτσου!!!

Σαν να μην πέρασε ο χρόνος… Στη Μονή Σέλτσου το ρεύμα δεν έχει φτάσει ακόμη και ο χώρος φωτίζεται με κεριά και γεννήτριες!

Θα μπορούσαν πιθανόν να βρεθούν πολλές δικαιολογίες, ειδικά μετά τα σκληρά οικονομικά μέτρα της τελευταίας δεκαετίας!

Το γεγονός όμως ότι το έργο για την ηλεκτροδότηση πληρώθηκε με το ποσό των 72 χιλιάδων περίπου και μάλιστα πριν από τρία χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει εκτελεστεί, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για δικαιολογίες.

Το θέμα αναδεικνύει η Αδελφότητα Πηγιωτών με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ, ζητώντας την παρέμβασή του.

Όπως σημειώνει στην επιστολή, αιτιολογία για την μη υλοποίηση του έργου είναι η απουσία επάρκειας υλικών και ειδικά ξύλινων στύλων.

Τα χρήματα ωστόσο πληρώθηκαν προ τριετίας και εύλογο είναι το ερώτημα αν τα χρόνια αυτά δεν ήταν αρκετά για την προμήθεια των απαραίτητων υλικών.

«Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι η ΔΕΗ  ξέμεινε από  σαράντα  κολώνες. Και αν είναι έτσι, τότε –αν αληθεύει- γιατί τα έδωσε τα χρήματα στον εργολάβο;  Και αν δεν υπάρχουν ξυλοκολώνες ,δεν υπάρχουν τσιμεντοκολώνες;  ή άλλου είδους κολώνες ή άλλος τρόπος υπογειοποίησης κατά μήκος του χωματόδρομου. Ποιος μας εμπαίζει ; Τι  δεν  μας λένε οι αρμόδιες Περιφερειακές υπηρεσίες σας ; Πιστεύουμε ότι  υπάρχει θέμα με τον ανάδοχο  και όχι θέμα υλικών  και ο οποίος  προφανώς,  πήρε  τα χρήματα να φτιάξει το έργο και σφυρίζει αδιάφορα.  Αν όντως συμβαίνει αυτό να ληφθούν μέτρα . Εμείς όμως δεν φταίμε σε τίποτε . Αγωνίστηκαν  οι πατεράδες μας και εμείς,  να το κρατήσουμε  όρθιο δεκαετίες  τώρα,  και η ΔΕΗ δεν έχει  σαράντα (40) κολώνες να του βάλει ρεύμα. Απίστευτο…..», σημειώνει μεταξύ άλλων η Αδελφότητα.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ