Με Καχριμάνη η Μυρτώ Δημακοπούλου

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δωδώνης, στον οποίο διατέλεσε αντιδήμαρχος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Μυρτώ Δημακοπούλου, ήταν από τα νέα πρόσωπα που ξεχώρισε και γρήγορα έδειξε ότι στην αυτοδιοίκηση ήρθε για να μείνει.

Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, δραστήρια και με άποψη για τα τεκταινόμενα. Κυρίως όμως με την γνώση και την φρεσκάδα της γενιάς που θέλει να αφήσει το στίγμα της στον τόπο, επιλέγοντας το προσκήνιο και την δράση.

Αυτή την φορά δηλώνει παρούσα σε ένα άλλο μετερίζι. Θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη.

Θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος θέλοντας να εκπροσωπήσει μια γωνιά του τόπου μας από τις λιγότερο προβεβλημένες αλλά απ’ αυτές που έχουν προσφέρει πολλά. Την Λάκκα Σουλίου. Είναι άλλωστε ο τόπος της καταγωγής της και αυτός που της έδωσε την δυνατότητα να κάνει τα πρώτα, σημαντικά βήματα στην αυτοδιοίκηση.

Από κει θα κάνει και το νέο ξεκίνημα, με μοναδική υπόσχεση την σκληρή δουλειά… Η δουλειά και η αποτελεσματικότητα άλλωστε του Αλέκου Καχριμάνη ήταν βασικοί παράγοντες που την έκαναν να συστρατευθεί μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ