Με εισαγγελέα και αστυνομία τα Χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο…..

AGGEIOXEIROYRGIKH Σκηνές τριτοκοσμικής χώρας υπό το βλέμμα των ασθενών!

Πρωτοφανείς εικόνες και καταστάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το κόσμημα της Ηπείρου απαξιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο με αποκορύφωμα όσα διαδραματίστηκαν χθες όπου εισαγγελέας και αστυνομία επιχείρησαν να διασφαλίσουν τη λειτουργία των Χειρουργείων.

Από τα δέκα χειρουργεία λειτουργούσαν μόνο τα δύο. Κι αυτό εξ αιτίας της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, όπως αναφέρουν ιατρικοί κύκλοι. Στο χειρουργείο βρίσκονταν ο αγγειοχειρουργός κ. Ματσάγκας ο οποίος κάνει μία υπεράνθρωπη προσπάθεια να κρατήσει το τμήμα του ανοιχτό και να μην στέλνει ασθενείς σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Κάτω από τις συνθήκες που επικρατούσαν κρίθηκε ότι κινδύνευαν ζωές και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr στο χώρο των χειρουργείων έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι επί τόπου ξεκίνησαν την λήψη καταθέσεων.

Η ένταση χτύπησε κόκκινο και οι ασθενείς έγιναν μάρτυρες απίστευτων σκηνών που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Νοσοκομείο δούλευε με προσωπικό ασφαλείας καθώς ο Σύλλογος Εργαζομένων πραγματοποιούσε Γενική Συνέλευση με αντικείμενο τον Εσωτερικό Οργανισμό Λειτουργίας.

Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν υπερβολικές τις αντιδράσεις των γιατρών, οι οποίοι από την πλευρά τους σημειώνουν πως αν η κατάσταση που επικρατεί σήμερα συνεχιστεί τότε, τέτοιες σκηνές θα γίνουν καθημερινές. Μάλιστα υπογραμμίζουν με νόημα πως με την ανθρώπινη ζωή δεν χωράνε παιχνίδια.

Την ώρα που στον όροφο των χειρουργείων συνέβαιναν όλα αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου συνεδρίαζε μάλλον χωρίς να έχει να αντιληφθεί όσα συνέβαιναν. Απομένει να δούμε αν και με πιο τρόπο θα αντιδράσει έστω και κατόπιν εορτής. Άλλωστε είναι η μόνη αρμόδια για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ