Με φορείς του τουρισμού στα Σύβοτα η Γιάννα Αγγελοπούλου

sivota gianna

Με τις συναντήσεις που είχε στα Σύβοτα ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στο Νομό Θεσπρωτίας η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στα Σύβοτα η κ. Αγγελοπούλου συναντήθηκε με επιχειρηματίες της περιοχής, κυρίως του τουριστικού κλάδου και συζήτησε τις προοπτικές της περιοχής.

Η ίδια εξήρε την φυσική ομορφιά του τόπου τονίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες που έχει ενώ άκουσε τους προβληματισμούς όλων για τις συνέπειες που αφήνει η πανδημία τόσο στην κοινωνία όσο και στην οικονομία.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • sivota gianna1

Η Πρόεδρος της Επιτροπής έδειξε να γνωρίζει καλά την περιοχή των Συβότων και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα καθώς την είχε επισκεφθεί στο παρελθόν και είχε μάλιστα τις καλύτερες αναμνήσεις.

Νωρίτερα η κ. Αγγελοπούλου είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας όπου συναντήθηκε με φορείς της αυτοδιοίκησης και έκανε γνωστό ότι η επιτροπή «Ελλάδα 2021» μπορεί να χρηματοδοτήσει κάποιες από τις προτάσεις των φορέων που θα εντάξει στο πρόγραμμά της.

Η ίδια είχε την δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει με αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας  σημειώνοντας πως η πειθαρχία, η ομαδική δουλειά, οι στόχοι, η επιμονή και η υπομονή που δείχνουν οι κωπηλάτες, είναι αυτά που χρειάζεται ο τόπος.

, τονίζοντας ότι “δεν είναι σημαντικές μόνο οι επιτυχίες αλλά και η προσπάθεια”.

Η κ. Αγγελοπούλου στην περιοδεία της στην Ηγουμενίτσα, συναντήθηκε με την Ολυμπιονίκη του ΔΝΟΗ Αλεξάνδρα Τσιάβου και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολος Γκουντούλα, καθώς και τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Κιτσάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ