Με φάουλ και αυτογκόλ

Σε σύγχυση φαίνεται ότι βρίσκεται ο απερχόμενος αντιδήμαρχος και υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Μανταλόβας. Και ο εκνευρισμός του, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο όπου κινείται, είναι ολοφάνερος…

Και ο εκνευρισμός του προέρχεται από την υποψηφιότητα του Μωυσή Ελισάφ, κάτι που προφανώς ο ίδιος πίστευε ότι θα μείνει στα λόγια!

Με τηλεοπτικές δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες (ITV) μεταξύ άλλων επικαλέστηκε τον κίνδυνο παλινόρθωση των συντηρητικών δυνάμεων…

Γαλουχημένος ο ίδιος στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, μάλλον μπέρδεψε τις εποχές, εκείνες με τα μπλε και πράσινα καφενεία που σημάδεψαν την Ελλάδα.

Φυσικά είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιες εννοεί συντηρητικές δυνάμεις (μάλλον απέφυγε σκόπιμα να χρησιμοποιήσει τον όρο «δεξιά»)… Σίγουρα δεν μπορεί να εννοεί την παράταξη Γκόντα, η οποία είναι σαν να μην υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο..

Δεν μπορεί να αναφέρεται σε κινήσεις του κεντροδεξιού χώρου, που αποτελούν συνιστώσα της σημερινής Δημοτικής Αρχής..

Δεν μπορεί επίσης να αναφέρεται σε προσωπικότητες του ίδιου πολιτικού χώρου με τους οποίους συνυπάρχει στην ίδια δημοτική ομάδα..

Πέραν όλων αυτών, ο απερχόμενος αντιδήμαρχος και υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής, ήταν ο ιθύνων νους που το 2014 οδήγησε εκτός της παράταξης της Ενότητας Πολιτών αρκετά στελέχη της και μάλιστα εκ των ιδρυτικών..

Η αγωνία του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου τον οδηγεί σε απανωτά φάουλ έως και αυτογκόλ…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεκίνησε νωρίς, ξεκίνησε λάθος και γρήγορα θα ξεμείνει από καύσιμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ