Με επιτυχία στην Άρτα το 1ο Εντατικό Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Γόνατος

seminario ortopaidiki

Με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Άρτα (στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό) το 1ο Εντατικό Θεωρητικό Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Γόνατος.  Διοργανώθηκε από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία και καθώς  πρόεδρός της  είναι ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου  Άρτας Βασίλης Χουλιάρας επιλέχθηκε η Άρτα.

Πρόκειται για μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα της Εταιρείας που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση των νέων ειδικών  γόνατος και των ειδικευομένων γιατρών με σκοπό  να τους μυήσει στα μυστικά της αρθροσκόπησης.

Με πάνω από 140 εγγεγραμμένους και με μεγάλο αριθμό ειδικευομένων από όλη την Ελλάδα το συνέδριο αν μη τι άλλο πέτυχε το στόχο του. Σε αυτό συνέβαλε σημαντικά και η επιλογή των ομιλητών μιας και οι διαλέξεις τους ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου. Εκτός των διαλέξεων προβλήθηκαν video των πιο σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών της αρθροσκόπησης  γόνατος ενώ υπήρχε και  κουίζ καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου, που κράταγε το ενδιαφέρον αμείωτο. Στο τέλος  βραβεύτηκαν οι  5 πρώτοι ειδικευόμενοι.

Ήταν   πετυχημένη η διοργάνωση και για έναν ακόμη λόγο. Έβαλε και πάλι την Άρτα στον χάρτη του συνεδριακού τουρισμού μετά από πολλά χρόνια. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι με την άριστη οργάνωση της επιστημονικής εκδήλωσης αλλά κι από την περιήγησή τους στα  μνημεία της περιοχής αφού είχαν την ευκαιρία να εκδράμουν σε κοντινούς τουριστικούς προορισμούς.

Ευχή όλων είναι το σεμινάριο αυτό να είναι η απαρχή και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ