Με επίσκεψη Μητσοτάκη, επιχείρηση συσπείρωσης στην Άρτα..

mitsotakis arta

Κρυφές ή φανερές δημοσκοπήσεις στο δρόμο για την κάλπη. Αναλύσεις των κομματικών επιτελείων.  Στην Ήπειρο ο πιο αδύναμος κρίκος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο νομός Άρτας. Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα και η καταλυτική παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη αποτελούν σίγουρα δύο παράγοντες που έδωσαν την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ και το 2019.

Όλους τους προηγούμενους μήνες στο επιτελείο του Μαξίμου ο Νομός Άρτας βρισκόταν μόνιμα στο τραπέζι των συζητήσεων.

Κι αν μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχαν περιθώριο διορθωτικών κινήσεων αυτές τελικά δεν έγιναν και αποτυπώνονται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο αφενός έκλεισε με το ζόρι και αφετέρου δεν περιέχει νέο αίμα, σε βαθμό που θα μπορούσε να κινητοποιήσει ψηφοφόρους και να προσελκύσει σταυρούς.

Το δυσμενές κλίμα στο νομό είναι κοινό μυστικό..

Προσπάθεια για την αναστροφή του αποτελεί η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσκεψη που θα γίνει στις 8 Μαΐου και η οποία αναμένεται να συνοδεύεται από ανοιχτή εκδήλωση η οποία θα έχει πανηπειρωτικά χαρακτηριστικά.

Το παρελθόν έχει δείξει ότι τέτοιες επισκέψεις λίγα μπορούν να αλλάξουν όμως στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί και το τελευταίο χαρτί της Νέας Δημοκρατίας για να αντιστρέψει το κλίμα στο νομό Άρτας και να συσπειρώσει τους Ηπειρώτες ψηφοφόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ