Με δύο κιλά ηρωίνη… δούλευε η μηχανή!!!

HROINH_GΠροορισμός η αγορά των Ιωαννίνων

Την μία επιτυχία μετά την άλλη στον σκληρό πόλεμο της ηρωίνης καταγράφει η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Αυτή τη φορά η επιτυχία ζυγίζει δύο κιλά! Τόση ήταν η ηρωίνη που μετέφερε από την Αλβανία ένας 34χρονος με προορισμό την αγορά των Ιωαννίνων.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν τη σχετική πληροφορία την οποία κι αυτή τη φορά αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Μόλις το αυτοκίνητο πέρασε το τελωνείο της Κακαβιάς, χωρίς κι αυτή τη φορά να γίνει αντιληπτό από κανέναν τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Αστυνομικοί της Δίωξης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου δεν το άφησαν να χαθεί στιγμή από τα μάτια τους.

Πριν εισέλθει στην πόλη, κοντά στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη έγινε η επιχείρηση. Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου έγινε έλεγχος στο όχημα και βρέθηκαν στο χώρο της μηχανής του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στο φίλτρο αέρα και στο μπροστινό θόλο εσωτερικά του καπό, τέσσερα δέματα που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους δύο κιλών και ογδόντα γραμμαρίων.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η έκτη υπόθεση ηρωίνης που εξιχνιάζεται μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Στο τρίμηνο αυτό κατασχέθηκαν συνολικά οκτώμισι κιλά, ποσότητα ιδιαίτερα μεγάλη για το Νομό Ιωαννίνων.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Δίωξης είναι και σοβαρή και ουσιαστική και μάλιστα ιδιαίτερα στοχευμένη στα…δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ