Με δύο απόψεις για τον δακτύλιο

Το έργο του μεγάλου δακτυλίου της πόλης των Ιωαννίνων, η μελέτη του οποίου ακυρώθηκε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, ήταν ένα απ’ αυτά που κυριάρχησαν στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δύο βδομάδες μετά την συνάντηση της αντιπροσωπείας του σώματος με τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη, η οποία δεν είχε καταλήξει σε σαφές αποτέλεσμα, φαίνεται ότι στην δημοτική αρχή επικρατούν δύο λογικές και δύο απόψεις.

Κι αυτό προκύπτει από τις τοποθετήσεις που έκανε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού Θανάσης Μανταλόβας.

Ο Δήμαρχος προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αναφέροντας ότι ο Δήμος κατέθεσε στο Υπουργείο αίτηση θεραπείας ενώ θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτει.

«Δεν συμφωνήσαμε με τον Υπουργό, κάνουμε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος.

Ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού όμως επιτέθηκε εκ νέου στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, υποστηρίζοντας ότι ο Υπουργός διέπραξε ένα τεράστιο σφάλμα.

Ο κ. Μανταλόβας υποστήριξε ότι η ακύρωση της ΜΠΕ είναι πολιτική απόφαση, πολιτική επιλογή και πρέπει να την αναιρέσει και πάλι με πολιτική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ