Με απουσίες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων

dimotiko s

Την απουσία των παρατάξεων «Ενότητα Πολιτών» και «Πολίτες για την Ανατροπή» από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης καυτηρίασε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

«Λυπάμαι για την εικόνα αυτή και για την απουσία των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθε ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης ο οποίος υποστήριξε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει απαξιωθεί από τη Δημοτική Αρχή και ζήτησε να σταματήσει η τηλεδιάσκεψη.

 «Δεν εγκαλούμε κανέναν. Η τηλεδιάσκεψη επιλέχθηκε επειδή τα θέματα έχουν κυρίως υπηρεσιακό χαρακτήρα και είθισται να αποφασίζονται δια περιφοράς. Δεν ανταποκρίθηκαν στην δια περιφοράς κάποιες παρατάξεις. Δεν προσήλθαν ούτε στην τηλεδιάσκεψη» απάντησε ο Δήμαρχος.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του σώματος ενημέρωσε ότι την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου θα γίνει συνεδρίαση του σώματος με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη του Φίλιππα Τσουμάνη ενώ την Τετάρτη 12 του μήνα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης συνεδρίαση του σώματος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου διευκρίνισε ότι η πρόσκληση δια περιφοράς συνεδρίαση έγινε με μοναδικό κριτήριο τον επείγοντα χαρακτήρα των θεμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ