Μαζικό «παρών» στην ομιλία Ανδρουλάκη στα Γιάννινα

androulakis

Μαζική παρουσία στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη έδωσαν στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ιωαννίνων.

Ιδιαίτερα θερμό το καλωσόρισμα και οι ευχές από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Άλκη Λάνταβο.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν ο Κώστας Γάτσιος, ο οποίος είχε πρωτεύσει σε σταυρούς ως υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Ιωαννίνων το 2019, ο πρώην Υπουργός Βαγγέλης Αργύρης, ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Θωμάς Μπέγκας, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι όπως και οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου, του ΤΕΕ Ηπείρου και της «Πίνδος».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφερόμενος στην διαδικασία για εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι είναι το πρώτο βήμα για την επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης

.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • androulakis1

«Η παρουσία σας με γεμίζει πίστη. Πίστη για την επιτυχία μας. Η επιτυχία μας θα είναι ένα ταξίδι περηφάνιας, αξιοπρέπειας, σεβασμού της ιστορίας μας αλλά κυρίως προοπτικής. Αυτό το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το κόμμα των μεγάλων αλλαγών, αυτό πρέπει να επανιδρύσουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε. Σαν μια γροθιά έτοιμη να συγκρουστεί με όλα. Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της καθημερινότητας εκεί πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ… Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή..» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Καταλήγοντας ζήτησε την μέγιστη κινητοποίηση και συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Το  Σάββατο ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στην Ηγουμενίτσα, σε μία επίσης μεγάλη συγκέντρωση στελεχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ