Μαζική η συμμετοχή στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο

giannena 650x400

giannena 650x400

Μαζική ήταν η συμμετοχή εργαζομένων και νέων στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που οργάνωσαν Εργατικά κέντρα και σωματεία, με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο και την παρουσία του Πρωθυπουργού στα Γιάννινα.

Με συνθήματα όπως «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας, οργάνωση, αγώνας και αντεπίθεση η επιλογή μας» και «Θέλουνε συναίνεση να φτάσουμε στον πάτο, οργάνωση παντού να ’ρθούν τα πάνω κάτω» οι εργαζόμενοι έκαναν πορεία ως το ξενοδοχείο το οποίο διεξάγονταν οι εργασίες.

Ωστόσο έμειναν αρκετά μακριά απ’ αυτό καθώς ήταν έντονη η παρουσία της αστυνομίας ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν αναπτυχθεί στους δρόμους ώστε να αποκόψουν κάθε διόδιο.

giannena 2 650x400

Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Λευκάδας και εργατικά σωματεία από Κέρκυρα και Πρέβεζα.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Γιώργος Τσίγκος, εκπρόσωπος των φοιτητών από την Επιτροπή Αγώνα των πρωτοετών φοιτητών της εστίας, ο Βαγγέλης Μπέτσας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας, ο Βασίλης Βάσιος από το ΕΚ Άρτας και πρόεδρος του Σωματείου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Άρτας, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Χριστίνα Τουλκιαρίδου, μέλος της Διοίκησης του ΕΚ Ιωαννίνων και πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ