Ματσούκι… Χωρίς δάσκαλο από την αρχή της χρονιάς!

giorti matsouki

giorti matsouki

Τη βαθιά ανησυχία της δημοτικής αρχής όπως επίσης την απογοήτευση και οργή των μαθητών και γονέων της Τοπικής Κοινότητας Ματσουκίου, για το γεγονός ότι το Δημοτικό Σχολείο Ματσουκίου, με συνεχή προβλήματα, δεν έχει, επί της ουσίας, λειτουργήσει από την αρχή του σχολικού έτους έως σήμερα,εξέφρασε σε επιστολή του προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος στην επιστολή του, οι εκπαιδευτικοί που ορίζονται για το σχολείο αυτό, δεν προσέρχονται και δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους.

“Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τα όποια προβλήματα των σχολείων των μεγάλων πόλεων ή των οικισμών εγγύς αυτών λύνονται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενώ των απομακρυσμένων χωριών, όπως το Ματσούκι, χρονίζουν και επί της ουσίας δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Είναι προφανής η απροθυμία των εκπαιδευτικών να στελεχώνουν σχολεία απομακρυσμένων περιοχών, όμως είναι καθήκον της πολιτείας και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας να βρίσκει λύσεις και μάλιστα άμεσες και κατά προτεραιότητα για τα σχολεία αυτά.

Η απογοήτευση και η οργή των γονέων και μαθητών του Ματσουκίου είναι απόλυτα δικαιολογημένες”, τονίζει σε επιστολή του ο Δήμαρχος και ζητά την άμεση επίλυση του προβλήματος.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ