Μαθητές στο Τμήμα Μηχανικών με το Erasmus

epal konista panepistimio

Στο πλαίσιο υλοποίησης της κινητικότητας στην Ελλάδα, του προγράμματος Erasmus+  2020-1-EL01-KA226-VET-094895″ Educational Approaches to Strengthening Vocational Schools’ Readiness for Digital Learning” με συντονιστή το 1ο ΕΠΑΛ Κόνιτσας, οι συμμετέχοντες του Σχεδίου επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και τη Λιθουανία παρακολούθησαν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο Arduino στα εργαστήρια του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

Εργάστηκαν μαζί σε ομάδες και στο τέλος της ημέρας έμειναν έκπληκτοι με όσα είχαν μάθει, χάρη στους καθηγητές του Πανεπιστημίου που έκαναν εξαιρετική δουλειά.

«Νιώθουμε πραγματικά ευγνώμονες για αυτήν τη δημιουργική και εξαιρετικά εποικοδομητική εμπειρία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του τμήματος τον κ. Χριστόφορο Νίκου, καθώς και τους καθηγητές, Βίκυ Σταμάτη, Ιωάννη Κυριαζή,  Μαρίνα Πλησίτη και Ευάγγελο Κουράκο» σημειώνει το ΕΠΑΛ Κόνιτσας σε σχετική του ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ