Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για το φρούριο του Αγίου Γεωργίου

frourio agiou georgiou

Λίγο πριν την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή προτάσεων το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δια της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας προχώρησε στην ματαίωση του διαγωνισμού.

Η διενέργεια του διαγωνισμού ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου. Το γεγονός είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από φορείς της Πρέβεζας, τον Δήμο αλλά και την Περιφέρεια Ηπείρου.

«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας / Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοινώνει τη ματαίωση του ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του πρώην Στρατοπέδου «ΤΧΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΗ» (Φρούριο Αγίου Γεωργίου) στον Δήμο Πρέβεζας, ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ΑΔΑ: 6ΥΞ26-8Υ2)» αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας.

Απομένει φυσικά από την πολιτική ηγεσία να ξεκαθαριστούν τα επόμενα βήματα για την τύχη του στρατοπέδου και να διαλευκανθούν οι προθέσεις σχετικά με την παραχώρησή του στην τοπική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ