Ματαίωσαν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

dika pleistir2

dika pleistir2

Τον πλειστηριασμό κατοικίας ματαίωσαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές στην Πρέβεζα. Ανταποκρινόμενοι στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην είσοδο των δικαστηρίων όπου θα διενεργούνταν πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

Παρέμειναν εκεί και υποδέχθηκαν με το σύνθημα «δεν θα περάσει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας», την συμβολαιογράφο, η οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς ήταν αδύνατη η είσοδος στο δικαστικό μέγαρο.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ κι άλλα σωματεία επισημαίνουν: «Δεν φτάνει που με τις πολιτικές τους μας οδηγούν κατά χιλιάδες στο περιθώριο και την εξαθλίωση, μας φορολογούν από το μικρότερο εισόδημα, μας βαφτίζουν φοροφυγάδες αφού αντικειμενικά δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε και τέλος έρχονται να μας πάρουν ό,τι με πολύ μόχθο καταφέραμε μέχρι σήμερα στη ζωή μας. Αυτή είναι η πολιτική των κυβερνώντων, αυτοί που υλοποιούν τη στρατηγική της ΕΕ. Φοροληστεία στους άνεργους και πλάτες σε βιομηχάνους – εφοπλιστές – τραπεζίτες – μεγαλεμπόρους».

dika pleistir1

Ο Πέτρος Λελοβίτης μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Πρέβεζας, έκανε λόγο για ταξική αλληλεγγύη.

«Έκαναν την πρώτη προσπάθεια να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ενός συναδέλφου μας το οποίο, δεν ξέρουμε με ποιους όρους, έφτασε στα δικαστήρια», είπε ο κ. Λελοβίτης.

Κάλεσε κάθε εργαζόμενο να συσπειρώνεται στο σωματείο του και τις λαϊκές επιτροπές και τόνισε πως «θα είμαστε μόνιμα στην μάχη και σε συνεχή εγρήγορση», προκειμένου να αποτραπεί στο μέλλον παρόμοια διαδικασία.

dika pleistir3

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ