Μαρτύριο η επιστροφή.. Προσοχή και σήμερα

klokova kinisi

klokova kinisi

Σε επιφυλακή βρίσκονται και σήμερα οι άντρες της Τροχαίας, καθώς αρκετοί είναι οι εκδρομείς όπου παρέτειναν τις πασχαλινές του διακοπές, με ολιγοήμερες άδειες που πήραν από τις εργασίες τους αλλά και με την ευκαιρία των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά έως το τέλος της εβδομάδας.

Και σήμερα λοιπόν, στα εθνικά δίκτυα η κίνηση των οχημάτων αναμένεται να είναι αυξημένη σε σχέση με τον αριθμό των αυτοκινήτων που κινούνται συνήθως.

Τη Δευτέρα από νωρίς το μεσημέρι, εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα με τους άντρες της Τροχαίας που βρίσκονταν επί πόδος να προσπαθούν να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες.

Η αρχή έγινε στην Ιόνια Οδό.

Χιλιάδες εκδρομείς που επέστρεφαν από την Ήπειρο αλλά και από την Αιτωλοακαρνανία βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη με το που πέρασαν το Μεσολόγγι. Ξαφνικά αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους κι ενώ βρίσκονταν πάνω στο ρεύμα Ιωαννίνων – Αντιρρίου και σε απόσταση 10 χιλιόμετρα από τη γέφυρα που ενώνει τη Στερεά Ελλάδα με την Πελοπόννησο.

Γρήγορα διαπίστωσαν ότι θα έπρεπε να οπλιστούν με υπομονή, καθώς όπως πληροφορήθηκαν μπροστά τους υπήρχε μια ουρά οχημάτων η οποία έφτανε τα 6 χιλιόμετρα. Το πρόβλημα εντοπίζονταν στη νέα σήραγγα της Κλόκοβας, καθώς λίγο πριν τα οχήματα εισέλθουν σε αυτή οι δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας της Ιονίας Οδού μετατρέπονταν σε μία.

Όσο όμως περνούσαν οι ώρες το πρόβλημα στη σήραγγα της Κλόκοβας επιδεινώνονταν όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα αργά χθες το απόγευμα η ανάσχεση των οχημάτων να ξεπεράσει ακόμα και τα δεκαπέντε χιλιόμετρα. Έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που για μια απόσταση περίπου τριανταπέντε χιλιομέτρων (Μεσολόγγι – Αντίρριο) χρειάστηκαν κοντά στις δύο ώρες.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ