Μαρτύριο για το Κάστρο από το θεατράκι της Σκάλας…

skala teatraki

skala teatraki

Την αγανάκτησή τους από την κατάσταση που βιώνουν, μετέφεραν στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι κάτοικοι του Κάστρου, οι οποίοι από τις εκδηλώσεις που γίνονται στο θεατράκι της Σκάλας, δεν μπορούν να κοιμηθούν.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, τη θερινή περίοδο, η εκκωφαντική μουσική και η φασαρία είναι σχεδόν καθημερινή και διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι κάτοικοι ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, όμως οι αρμόδιοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά και ουσιαστικά τους παρέπεμψαν στην… Αστυνομία.

Στο χώρο, εκδηλώσεις συνήθως γίνονται από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Νίκος Γκόλας, ισχυρίστηκε ότι ο δήμος δεν δίνει ούτε άδεια, ούτε ρεύμα για τις εκδηλώσεις αυτές, άρα δεν έχει καμία δυνατότητα να εμποδίσει εκδηλώσεις που δεν έχει αδειοδοτήσει!!!

Πίσω από την λογική αυτή βέβαια, βρίσκεται η απροθυμία της δημοτικής αρχής να βρεθεί σε αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένο χώρο και ως εκ τούτου παρέπεμψε τους κατοίκους του Κάστρου στην Αστυνομία…

Το πρόβλημα της ηχορύπανσης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από μη αδειοδοτημένες εκδηλώσεις που γίνονται στο θεατράκι της σκάλας, έθεσαν κάτοικοι του Κάστρου.

Ο αντιδήμαρχος αναγνωρίζοντας ότι είναι υπαρκτό το πρόβλημα πρότεινε να επιδιωχθεί μάλιστα και μία κοινή συνάντηση Δήμου-κατοίκων – Αστυνομίας ώστε να συζητηθεί το θέμα.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ