Μαρινάκης από τα Γιάννινα: Η ΔΑΠ δεν καταργείται

marinakis giannena

Στα Γιάννινα και με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ με κεντρικούς ομιλητές τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα και Σταύρος Καλογιάννης και η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Λένα Σταμάτη.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των νέων στο προσυνέδριο, με αναφορά στην πολυπληθή παρουσία των φοιτητών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, χώρο από τον οποίο και ο ίδιος ξεκίνησε την πορεία του στην πολιτική, όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ συνέχισε λέγοντας, πως «επειδή κάθε τόσο επιχειρείται να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα, υπάρχει μία προπαγάνδα που προέρχεται κυρίως από κέντρα της αριστεράς και της κεντροαριστεράς, παρερμηνεύτηκαν από διαρροές, από αυτό το βήμα θα σας πω ξεκάθαρα ότι δεν καταργούνται οι φοιτητικές παρατάξεις, δεν θα καταργηθεί ποτέ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει, θα συνεχιστεί αυτό που κάνει, θα συνεχιστεί και πιο έντονα – και από δω από τα Γιάννενα, πρέπει να δώσουμε ένα στοίχημα, να γίνει ακόμη πιο δυνατή πιο δημιουργική η παράταξή μας και πιο νικηφόρα».

Ο Παύλος Μαρινάκης πρόσθεσε ότι ενοχλεί η παράταξη, «γιατί είναι η δύναμη που κρατάει τα πανεπιστήμια ανθρώπινα, καθαρά, κρατάει τα πανεπιστήμια ανοικτά και είναι το τελευταίο και το πιο ισχυρό ανάχωμα στον παραλογισμό. Παράλληλα υπογράμμισε: Εμείς συνεχίζουμε και το κάνουμε, και το μόνο που θα τελειώσει με την ψήφο του κόσμου, με τους νόμους της κυβέρνησης, με τις νίκες σε όλα τα Πανεπιστήμια, θα τελειώσουν οι καταλήψεις, θα τελειώσουν οι παράνομες πράξεις, θα τελειώσουν τα στέκια, θα τελειώσουν οι συμμορίες που δρουν μέσα στα πανεπιστήμια, και κάθε φορά που αυτοί θα θέλουν να χτίζουν γιάφκες, εμείς θα χτίζουμε βιβλιοθήκες. Αυτή είναι η διαφορά μας, αυτή είναι η ιστορία μας και αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε».

Κατά τα άλλα, ο Παύλος Μαρινάκης επισήμανε πως ο αθλητισμός πρέπει να διαπερνά οριζόντια κάθε μας δραστηριότητα, γιατί είναι πολύ περισσότερο από μία προπόνηση, από έναν αγώνα, πολύ περισσότερο από αυτά που βλέπει ο κόσμος ως προφανή: είναι η συνύπαρξη, είναι η πειθαρχία, είναι η υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ