Μακρυγιάννη: Εικόνες εγκατάλειψης στο πεζοδρόμιο δίπλα στο νοσοκομείο

pezodromio xtzikosta

Αν κάποιος θέλει να κάνει έναν δρόμο αντοχής ή να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο tracking, δεν χρειάζεται να τρέχει στα βουνά της Πίνδου. Μια βόλτα από το πεζοδρόμιο της οδού Μακρυγιάννη, στο ύψος του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» στα Γιάννενα, αρκεί.

Οι φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες στο Epiruspost με αφορμή και χθεσινό ρεπορτάζ για την κατάσταση, αποτυπώνουν ανάγλυφα την απόλυτη εγκατάλειψη σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Τα άγρια χόρτα και τα αγκάθια έχουν σχηματίσει έναν κανονικό «τοίχο», έχοντας καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του πεζοδρομίου. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι σπασμένες και υπερυψωμένες πλάκες μετατρέπουν το περπάτημα σε επικίνδυνο σπορ..

pezodromio xtzikosta

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται μια ανάσα από ένα νοσοκομείο, όπου καθημερινά κυκλοφορούν άνθρωποι με προβλήματα υγείας, ηλικιωμένοι, μητέρες με καρότσια ή συνοδοί, καθιστά την κατάσταση εξοργιστική.

Οι πεζοί αναγκάζονται να στριμώχνονται ανάμεσα στη «βλάστηση» και τα σταθμευμένα οχήματα, κατεβαίνοντας συχνά στο οδόστρωμα με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, τα χόρτα ψήλωσαν, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες του φαίνεται πως δεν έχουν δει ακόμα τις συγκεκριμένες εικόνες.

Όπως εδώ και χρόνια δεν έχουν δει το τριτοκοσμικό πεζοδρόμιο έξω από το δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Ηπείρου..

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google