Μαγνητικός με δανεικό προσωπικό!

nosokomeio filiaton

Έντονη είναι η αντίδραση του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση και δριμύ το κατηγορώ που απευθύνει στην Κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Αφορμή η αδυναμία πλήρους και κανονικής λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο των Φιλιατών.

Ο μαγνητικός θα λειτουργήσει τρεις φορές το μήνα με προσωπικό που θα μετακινείται από το Χατζηκώστα.

«Και τώρα; Ύστερα από την πίεση και σε μια προσπάθεια να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών προεκλογικά αποφάσισαν να λειτουργήσουν τον μαγνητικό με δανεικό προσωπικό από τα Γιάννενα 3 φορές το μήνα! Και πολύ μας είναι! Φαίνεται για τον κ. Μητσοτάκη είμαστε μια επαρχία των Ιωαννίνων μιας και τα στελέχη του στην Θεσπρωτία πανηγυρίζουν αλληλοσυγχαιρόμενοι (ή μήπως αλληλοκατηγορούμενοι;) για την εξέλιξη αυτή.

Δεν μας αξίζει αυτή η κακομοιριά που βιώνουμε. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε θέλει ούτε μπορεί να στηρίξει το ΕΣΥ. Το βλέπει απλά σαν πεδίο κερδοφορίας μεταπρατικών συμφερόντων και σαν πεδίο ρουσφετιών και συλλογής ψήφων. Οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτε από αυτούς. Η επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία θα αποκαταστήσει τα τραύματα που προκάλεσε η πιο καταστροφική και ανίκανη κυβέρνηση,  θα στηρίξει το ΕΣΥ για να έχουν όλοι πρόσβαση δωρεάν στο αγαθό της Υγείας σε περίπτωση ανάγκης και θα δώσει μόνιμη λύση ώστε ο μαγνητικός τομογράφος να λειτουργήσει όπως σχεδιάζαμε το 2019», σχολιάζει ο κ. Κάτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ