Μαγειρικές μνήμες και ζωντανές τεχνικές στο JOIST Space Ioannina

pita

Μαγειρικές μνήμες, ζωντανές τεχνικές και αυθεντικά υλικά από την καρδιά της Ηπείρου περιλαμβάνει η βραδιά γεύσεων και παράδοσης που θα φιλοξενήσει το JOIST Space Ioannina την Παρασκευή, 25 Απριλίου, ώρες 18:30- 21:30.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το JOIST Space Ioannina και το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας και Ασφάλειας στην Αγροδιατροφή, σε συνεργασία με τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου και δεν απευθύνεται μόνο στους λάτρεις της καλής κουζίνας, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος τον πολιτισμό, την ιστορία και την καθημερινότητα μιας περιοχής μέσα από τις γεύσεις της.

Έμπειροι μάγειρες από τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου θα παρουσιάσουν τεχνικές και ιστορίες πίσω από τα πιάτα που χαρακτήρισαν γενιές Ηπειρωτών. Η βραδιά περιλαμβάνει live επίδειξη παραδοσιακής μαγειρικής, με συμμετοχή του κοινού στη διαδικασία προετοιμασίας, σε ένα διαδραστικό και βιωματικό ταξίδι στη γαστρονομία του τόπου.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αποτελέσει κάτι περισσότερο από μια γευστική εμπειρία και να αναδείξει την κουζίνα της Ηπείρου όχι μόνο ως πολιτιστικό στοιχείο, αλλά ως μέσο σύνδεσης με την ιστορία, τον τόπο και τους ανθρώπους του. «Κάθε πιάτο είναι μια ιστορία, κάθε υλικό μια επιστροφή στις ρίζες», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο e-mail [email protected] και στο τηλέφωνο 2651130147. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος – προτείνεται έγκαιρη κράτηση εισιτηρίου μέσω της σελίδας https://joistpark.eu/ekdiloseis/ipeirotiko-gastronomiko-taxidi-paradosi-geyseis-sti-fotia/ ή στο Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/1320857703949?aff=oddtdtcreator

Κανονικό εισιτήριο 20 ευρώ. Early bird εισιτήριο (έως 22 Απριλίου) 15 ευρώ.