Μ. Τζούφη: Πως νιώθουν οι Ηπειρώτες βουλευτές της ΝΔ;

treno

«Επιστημονική φαντασία» το τρένο στην Ήπειρο, όπως μας ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την πρώτη συνέντευξη μετά το εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στην οποία εμφανίστηκε αμέτοχος, ανήξερος και -ως συνήθως- άμοιρος ευθυνών για την τραγωδία».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη και βάζει στο κάδρο τους κυβερνητικούς βουλευτές που υποσχόταν μελέτες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αναρωτιέμαι πως νιώθουν οι ηπειρώτες βουλευτές της ΝΔ που μας υπόσχονταν μελέτες για τη σιδηροδρομική σύνδεση της περιοχής μας. Ακόμα και από τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος τον Ιούλιο του 2022 ανακοίνωνε πως «ο υπουργός Μεταφορών & Υποδομών (Κώστας Αχ. Καραμανλής) αντιμετωπίζει θετικά το έργο και εξετάζει τις δυνατότητες χρηματοδότησης των μελετών του». Λόγια του αέρα, πολιτικάντικες «δεσμεύσεις» και κοροϊδία.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως νιώθουν οι συμπολίτες μας που βλέπουν τον τόπο τους να υποβαθμίζεται. Που μαθαίνουν τηλεοπτικά πως η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου αποτελεί για την κυβέρνηση σενάριο φαντασίας. Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που με τις αποφάσεις της κακοποιεί διαρκώς το περιβάλλον, αρνείται να εκδώσει το ΠΔ για τη λίμνη Παμβώτιδα και να δημοπρατήσει την οδική σύνδεση Ιωαννίνων-Κακαβιάς. Που μόλις χθες ιδιωτικοποίησε το νερό και ξεπούλησε το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε ιταλικά συμφέροντα.

Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη θα μείνει στην ιστορία ως μια θλιβερή περίοδος για τη χώρα, αλλά και για την Ήπειρο. Οι εκλογές πλησιάζουν και το μήνυμα που θα στείλουν οι πολίτες θα ξεπεράσει κάθε «φαντασία» του ίδιου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ