Μ. Πλιάκος: Διαφυλάξαμε τα μέλη του Συνδέσμου

fodsa kalantzis

Το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου. Η Διοίκηση επικαλείται ως αφορμή για την αναβολή της συνεδρίασης κοινή επιστολή από τους δημάρχους Δωδώνης και Άρτας, όμως όπως αποδεικνύεται είχε προηγηθεί από την Δευτέρα επιστολή του Δημάρχου Ζίτσας.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας απευθυνόταν στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, με την οποία ζητούσε την αναβολή της συνεδρίασης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα (Τρίτη) το μεσημέρι.

«Εκτιμούμε πως η επιστολή αυτή διαφύλαξε τα μέλη και το προεδρείο του Δ.Σ. του Συνδέσμου από τη συμμετοχή τους σε μία συνεδρίαση με αμφίβολη τη νομιμότητα των ενεργειών τους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζίτσας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, με την επιστολή του ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης γιατί όπως εξηγούσε μεταξύ άλλων «θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Συνδέσμου  αλλά και των Δήμων ώστε να προβούν σε ενδελεχή έλεγχο, προκειμένου οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν να βασίζονται στην νομιμότητα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα έτσι και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ