Μ. Κάτσης: Κοροϊδία με το κτίριο της εστίας και την αστυνομία

astinomiko megaro thesprotias

Βασίλης Γιόγιακας και κυβέρνηση Μητσοτάκη κοροϊδεύουν τους πολίτες με το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης μετά την ανακοίνωση του γαλάζιου βουλευτή ότι εγκρίθηκε η παραχώρηση του κτιρίου της πρώην εστίας για την μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

«Η κοροιδία έχει και τα όρια της και δεν αντέχεται τόση υποτίμηση της νοημοσύνης» αναφέρει ο κ. Κάτσης και στην δήλωσή του τονίζει:

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας να δωρίσει το κτήριο στην Αστυνομική Διεύθυνση, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, πάρθηκε το 2020 και αναφέρει πως το κτήριο παραχωρείται υπό την προϋπόθεση ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα κάνει οικονομοτεχνική μελέτη και θα εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την κατασκευή της νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης. Όλα αυτά εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος 5ετίας (αρχικά είχε προταθεί 3ετία) ειδεμή το κτήριο θα επιστρέψει στην κυριότητα του Δήμου.

Ο κ. Γιόγιακας για ποιο λόγο βγήκε ανερυθρίαστα να πανηγυρίσει και να μοιράσει ευχαριστίες; Επειδή τους πήρε 3 ολόκληρα χρόνια να ολοκληρώσουν την τυπική μεταβίβαση του κτηρίου και του οικοπέδου, ενώ η ουσιαστική απόφαση είχε παρθεί το 2020;

Τι ακριβώς βγήκε να ανακοινώσει περιχαρής σαν να απευθύνεται σε ιθαγενείς; Ότι δεν έχει ακόμα οικονομοτεχνική μελέτη ενώ το ορίζει ρητά η απόφαση του Δήμου ή ότι τώρα θα ξεκινήσει να ψάχνει χρηματοδοτικό εργαλείο ενώ  αγρόν ηγόραζε όταν εγκρινόταν από την κυβέρνησή του 5 νέες αστυνομικές διευθύνσεις με ΣΔΙΤ σε Πάτρα, Λευκάδα, Καρδίτσα,  Βέροια και Αλεξανδρούπολη, αλλά ΟΧΙ στην Ηγουμενίτσα;

Στο θεσπρωτικό λαό δεν αξίζει τέτοια παλαιοκομματική κοροϊδία. Ο κ. Γιόγιακας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που στηρίζει, δεν έχουν κάνει ούτε ένα έργο 4 χρόνια στη Θεσπρωτία παρά μόνο καπηλεύονται τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ. Το μοναδικό έργο εμπνεύσεως δικής τους, είναι η παραχώρηση ενός οικοπέδου και ενός κτηρίου από έναν Δήμο σε ένα Υπουργείο. Μπράβο και συγχαρητήρια!

Η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί μνημείο παλαιοκομματισμού. Δεν σέβεται την απόφαση του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενώ κοροϊδεύει  προεκλογικά τον Δήμο, τους αστυνομικούς της Θεσπρωτίας και εντέλει όλο το Θεσπρωτικό λαό. Αξίζουμε πολλά περισσότερα από αυτή τη μιζέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ