Μ. Κασσής: Δεν μπορώ να στηρίζω την Κυβέρνηση

kasis«Προσωπικά δεν μπορώ να στηρίζω μια Κυβέρνηση που επιτρέπει το ξεπούλημα της Δωδώνης». Με τη φράση αυτή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, ο οποίος με σειρά δηλώσεών του τις τελευταίες ημέρες, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του και διαφοροποιείται πλήρως από την επίσημη κυβερνητική γραμμή.

Από το βήμα της Βουλής αυτή τη φορά, ζήτησε να πάρει θέση για την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας τόσο η Κυβέρνηση όσο και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτές τις ημέρες η Ήπειρος και τα Γιάννενα βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ. Τους τελευταίους μήνες , κάθε Παρασκευή μαθαίνουμε κάτι για τη ΔΩΔΩΝΗ, και την τελευταία Παρασκευή μάθαμε για το ξεπούλημα.

Καλώ την Κυβέρνηση αλλά και το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό μας , να εξετάσουν άμεσα το θέμα και να πάρουν θέση. Η ΔΩΔΩΝΗ είναι περιουσία της Ηπείρου και δε θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα. Καλώ και όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Προσωπικά δεν μπορώ να στηρίζω μια Κυβέρνηση που επιτρέπει το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ», ανέφερε ο κ. Κασσής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ