Ούτε εννέα μήνες για τα «αποκαλυπτήρια»

DODONI DIOIKHSHΧρειάστηκαν λιγότερο από εννέα μήνες για να πέσουν πλήρως οι μάσκες του ξεπουλήματος της Δωδώνης. Οι θιασώτες της ιδιωτικοποίησης φυσικά δεν έχουν να πουν ούτε λέξη σήμερα που η κτηνοτροφία της Ηπείρου καταστρέφεται.

Ή κάνουν τις δικές τους δουλειές ή απλά σιωπούν αφού πρώτα εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα υμνώντας τα ρωσικά κεφάλαια που θα έρεαν άφθονα στην φτωχή Ήπειρο.

Χρειάστηκαν μόλις εννέα μήνες για να οδηγηθούν οι κτηνοτρόφοι δεκαετίες πίσω, προ ιδρύσεως της Δωδώνης όταν ήταν έρμαια στον κάθε τυροκόμο… Χρειάστηκαν εννέα μήνες για να φανεί η αλήθεια. Και δυστυχώς είναι πικρή…

 

Για την Ήπειρο, την τοπική οικονομία, την κτηνοτροφία σε πολύ λίγο θα είναι πια αργά. Η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Και τότε κανένας δεν πρόκειται να αναλάβει τις ευθύνες του. Ούτε εκείνοι που πούλησαν ή απλά ξεπούλησαν τη Δωδώνη, αλλά ούτε και όσοι έσπευσαν να χειροκροτήσουν «τους φίλους που ήρθαν να επενδύσουν στην περιοχή».

Η διοίκηση της Δωδώνης έχει υποχρέωση να πληρώσει τους κτηνοτρόφους για το γάλα που έχουν παραδώσει στη βιομηχανία. Δεν τους κάνει χάρη. Εν τέλει αν κάποιος κάνει χάρη είναι οι κτηνοτρόφοι στη γαλακτοβιομηχανία…. Τριάντα εκατομμύρια περιμένουν για τους τρεις ολόκληρους μήνες και το 40% του Μαρτίου…. Δέκα παραπάνω δηλαδή από όσα έδωσε το επενδυτικό fund για να αγοράσει τη Δωδώνη!

Χρειάστηκαν μόλις εννέα μήνες λοιπόν…. Για να χαθούν από προσώπου γης και  οι «αγροτοσωτήρες» των κομμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ