Λιγοστεύουν οι ελπίδες… Κανένα φως για τον 20χρονο Βαγγέλη…

BAG GIAKOYM

BAG GIAKOYMΤρεις ολόκληρες βδομάδες εντατικών ερευνών από τις αρχές… Τρεις ολόκληρες βδομάδες τεράστιας προβολής… Τρεις ολόκληρες βδομάδες όπου το ενδιαφέρον σε ολόκληρη τη χώρα είναι έντονο…

Κι όμως.. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να φωτίζει το θρίλερ της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο νεαρός σπουδαστής από το Ρέθυμνο χάθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου. Από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Το βράδυ της Παρασκευής, έγινε η τρίτη στη σειρά εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οποία δεν προχώρησε σε καμία συγκλονιστική αποκάλυψη, όπως διαφημίζονταν από την Πέμπτη.

Αυτό που μπορεί να έχει αξία είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία νέα πληροφορία για οποιαδήποτε παρουσία του Βαγγέλη ανά την Ελλάδα, ενώ αποσαφηνίστηκε ότι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει με εντυπωσιακή ταχύτητα τις προηγούμενες ημέρες για κίνηση του σπουδαστή, στο Μοναστηράκι, τον Πειραιά κι άλλες περιοχές της Αθήνας, διερευνήθηκαν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να λιγοστεύουν οι ελπίδες για αίσια λύση του μυστηρίου. Από τα στοιχεία που έχουν εξεταστεί μέχρι τώρα και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρχές, δείχνουν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο χώρο όπου κινούνταν ο Βαγγέλης.

Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής να γνωρίζουν κάτι παραπάνω από όσα έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα και να σχετίζονται με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την τελευταία μία ώρα.

Από κει και πέρα, ακόμη δεν μπορεί κανένας να πει με βεβαιότητα αν ο Βαγγέλης μετά την αρχική του έξοδο επέστρεψε ή όχι στη Σχολή και τι μπορεί να ακολούθησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ