Το «Future under construction» παρουσιάζεται την Πέμπτη

SXISMENOSΤην Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται στο καφέ- bar «13» στον πεζόδρομο στην Καλλάρη, στις 9 το βράδυ το νέο κόμικ «Future under construction» του Αλέξανδρου Σχισμένου.

Το «Future under construction» επιχειρεί μια ματιά στη μελλοντική Αθήνα, η οποία έχει επιζήσει μιας καταστροφής που έχει αλλάξει τον παγκόσμιο χάρτη και διάφορες συνοικίες της έχουν τροποποιηθεί ολοκληρωτικά: το πολύπαθο Κέντρο, ο πανίσχυρος Γέρακας, η Κομμούνα της Κηφισιάς, το γκέτο της Γλυφάδας. Όλες τους έχουν ένα κοινό: σταδιακά «δονούνται» από υπόγειες κινήσεις για ελευθερία…

Το πρώτο τεύχος με τίτλο «Athens my might Vol.1» εκδόθηκε τον φετινό Ιούλιο και θα βρίσκεται στα σημεία πώλησης μέχρι το Σεπτέμβριο.

Τα σκίτσα είναι του Αλέξανδρου Σχισμένου, το σενάριο του Θανάση Ξηροτσοπάνου, η σκηνοθεσία του Ηλία Μπάλιου και το εξώφυλλο του Λέανδρου.

Το «Future under construction» θα κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες από τις εκδόσεις Βατερλώ σε περίπτερα, κεντρικά βιβλιοπωλεία και άλλους χώρους φιλοξενίας βιβλίων. Με τα λόγια των δημιουργών του «αποτελεί μια απόπειρα αναζήτησης του παλμού της κοινωνίας σε ένα πείραμα χρονικής φαντασίας έξω από κάθε μεταφυσική».

Στα Γιάννενα το κόμικς κυκλοφορεί στο βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης» στην οδό Πυρσινέλλα και σε επιλεγμένα σημεία μέσω του πρακτορείου Τύπου «Ευρώπη». Κοστίζει 5 ευρώ (περισσότερα στο futureunderconstruction.wordpress.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ