Οι γυναίκες επιχειρηματίες στο πρόγραμμα Leonardo

ginaikes ped

ginaikes pedΣτην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας των επιχειρηματιών γυναικών του έργου BUSINESS WOMEN που χρηματοδοτείται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEONARDO – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ.

Το έργο BUSINESS WOMEN έχει σκοπό να βελτιώσει τα συστήματα υποστήριξης και κατάρτισης των γυναικών που είναι επικεφαλής μιας επιχείρησης ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα αυτών των επιχειρήσεων, μέσα σ’ ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία της διακρατικής συνάντησης των εταίρων του προγράμματος που θα γίνει στις 19 και 20 Μαρτίου στα Ιωάννινα.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου Ιωάννης Λώλος, παρευρέθηκε στη συνάντηση, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και την πορεία του και συνομίλησε με τις γυναίκες επιχειρηματίες για την δυνατότητα να απαντήσουν συλλογικά σε προβληματισμούς που έχουν σχέση κυρίως με τις ιδιαιτερότητες της περιοχής τους, να αντιμετωπίσουν με καλύτερο τρόπο τα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά θέματα στο πλαίσιο ενός ευρωπαικού δικτύου συνεργασίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φορείς από οκτώ (8) χώρες:
 Γραφείο Απασχόλησης του Ajaccio – Κορσική (ΓΑΛΛΙΑ), ως επικεφαλής φορέας
 Pro Gestion Partner – Γουαδελούπη (ΓΑΛΛΙΑ)
 Οργανισμός Κοινωνικής Ασφάλισης του Kocaeli II (ΤΟΥΡΚΙΑ)
 Περιφερειακό Κέντρο Ενημέρωσης του Trevisov (ΣΛΟΒΑΚΙΑ)
 Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (ΕΛΛΑΔΑ)
 METER Silesia spool S.R.O. (ΤΣΕΧΙΑ)
 Srachendienst Konstanz (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
 Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Sommorrostro (ΙΣΠΑΝΙΑ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ