Φωταγώγηση των δρόμων και μελέτη για LED

ARTA FOTAGOGHSHΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού σε δύο δρόμους που διανοίχθηκαν πρόσφατα από το Δήμο Άρτας.

Πρόκειται για τις οδούς Μ. Πατσαλιά και Λουριώτη.

Παράλληλα την περίοδο αυτή στο Δήμο Αρταίων εκτελούνται έργα φωταγώγησης στην περιοχή ανάπλασης του Τριγώνου καθώς και στην πλατεία και στην παιδική χαρά που κατασκευάζονται στην ίδια περιοχή.

Φωταγώγηση προβλέπεται και στον υπο κατασκευή δρόμο εισόδου στην Τ.Κ. Ροδαυγής ο οποίος και θα πλακοστρωθεί καθώς και στις δημοτικές οδούς που θα πεζοδρομηθούν στην Τ.Κ. Αμπελίων.

Δυο ακόμη σημαντικά έργα τα οποία προβλέπονται και βρίσκονται στην φάση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση είναι η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων στο κέντρο της πόλης με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED καθώς και η κατασκευή νέου σύγχρονου δικτύου ηλεκτροφωτισμού LED στην περιφερειακή οδό.

«Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας, πρώτο μέλημα μας είναι η αντικατάσταση όλων των ενεργοβόρων λαμπτήρων με λάμπες νέας τεχνολογίας που και καλύτερο φωτισμό προσφέρουν και πιο οικονομικές είναι, ενέργεια που πέραν των άλλων στις σημερινές οικονομικές συνθήκες είναι πέρα για πέρα επιβεβλημένη», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Κέφης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ