Λαβράκι Σαγιάδας, αρωματικά και σπέσιαλ εντυπώσεις!

food1

food1

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας που έδωσαν το παρόν στην έκθεση FOOD EXPO 2017. Στην συγκεκριμένη έκθεση μετέχουν επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εμπορεύονται τρόφιμα και ποτά.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου φιλοξενήθηκαν κυρίως οι δράσεις του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας και που για μία ακόμη χρονιά συγκέντρωσε πολύ μεγάλο πλήθος επισκεπτών και πραγματοποίησε εξίσου μεγάλο αριθμό επιχειρηματικών συναντήσεων B2B με επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού δημιουργώντας βάσιμες ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια του κλάδου σε νέες αγορές.

Σημειώνεται ότι ο κλάδος της ιχθυοκαλλιέργειας είναι ο πιο δυναμικός της τοπικής οικονομίας και αυτός που διοχετεύει τα προιόντα του κυρίως στο εξωτερικό.

Την τιμητική του φέτος είχε το λαβράκι καθώς εντυπωσίασε με την ποιότητα και την γεύση του, την οποία ανέδειξαν κορυφαίοι Έλληνες σεφ με μοναδικό τρόπο.

a IMG 0721

Παρόμοια θετικότατη παρουσία είχαν και οι Θεσπρωτικές επιχειρήσεις αρωματικών φυτών και βοτάνων των κ.κ. Μαρίας και Σοφίας Κομίνη.

a IMG 0720

Ο Φορέας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κο Αλέξανδρο Πάσχο και τον Οικονομικό Επόπτη κο Ελευθέριο Κώστα.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενεργώντας ανταποδοτικά προς όφελος των μελών του, άμεσα των συμμετεχόντων κι έμμεσα της επιχειρηματικής κοινότητας που προσπορίζεται τα οφέλη των εξωστρεφών επιτυχιών, εύχεται το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτιμηθεί από την εξέλιξη του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε, να δικαιώσει τις προσπάθειες των συμμετεχόντων και τις δικές μας, και οι επιχειρήσεις μας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ευκαιρίες που δημιουργούμε προς όφελός τους.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ