ΛΑΣΥ: Αντιπαλότητες στη ΝΔ με φόντο τα σκουπίδια

asa monada

Ένα καυστικό σχόλιο για τις εσωκομματικές αντιπαλότητες στη Νέα Δημοκρατία κάνει η Λαική Συσπείρωση, με βάση όσα ειπώθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου για το περίφημο άρθρο που αλλάζει το καθεστώς διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

Οι εσωκομματικές αντιπαλότητες στη ΝΔ, αυτές που έκαναν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, να αναφέρει ότι ο Υπουργός της ΝΔ κ. Γεωργιάδης -ως αρμόδιος Υπουργός – δεν είχε καμία σχέση, αλλά ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Καλογιάννης, -ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής- έπρεπε να τον είχε προειδοποιήσει για την τροπολογία με την οποία η αρμοδιότητα της επίβλεψης του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων περνά στο ΦΟΔΣΑ,  δεν αφορούν στα λαϊκά στρώματα.

Τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν. Οι αντιπαλότητες  στη ΝΔ καμία σχέση δεν έχουν με την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.  Όλοι μαζί Κυβέρνηση, Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι συμφωνούν με την επιχειρηματική δράση στη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών που έχουν σαν αποτέλεσμα ο λαός να πληρώνει τα σκουπίδια του για χρυσό.

Όλοι μαζί προσπαθούν να κρύψουν ότι το μόνο που λύνει η τροπολογία είναι ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι θα επικρατήσουν στην Ήπειρο ενισχύοντας το πολιτικό προσωπικό που θα εξυπηρετήσει τον έναν όμιλο εναντίον του άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ