Λαϊκή Συσπείρωση: Κι άλλη παράταση για τους ΣΜΑ

sma zitsas

Την παράταση που δόθηκε για ολοκλήρωση των έργων των ΣΜΑ καυτηριάζει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση.

Όπως σημειώνει πρόκειται για την 14η παράταση στο έργο την ώρα που το κόστος για την μεταφορά των απορριμμάτων στη μονάδα ΑΣΑ είναι εξαιρετικά υψηλό για τους Δήμους και τους πολίτες.

«Αποδεικνύεται στην πράξη, ότι οι πράξεις και παραλείψεις της Περιφερειακής Αρχής έχουν σαν αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων που ασχολούνται με τη μεταφορά των απορριμμάτων και την ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων που πληρώνουν μέσω των ανταποδοτικών τελών των Δήμων.

Την ίδια στιγμή, το άλλο «περιβαλλοντικό έργο» της Περιφέρειας, η «Αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου» με προϋπολογισμό πληρωμών 8 εκ. €, προχωρά στη Β’ φάση με τη συμμετοχή των τριών κολοσσών του κλάδου, της ΙΝΤRΑΚΑΤ, της ΤΕΡΝΑ και του ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Κι αν η περιφέρεια έχει να πανηγυρίζει ότι «έσωσε» τον ανταγωνισμό με την συμμετοχή των κολοσσών του κλάδου, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι θα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από τέτοια έργα», σημειώνει στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ