Λαϊκή παραγωγών , ένα πείραμα που πέτυχε

laiki_preveza1Ο στόχος είχε τεθεί πριν από δύο χρόνια, όταν η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας έλαβε τα πρώτα μηνύματα για την ανάγκη λειτουργίας αγοράς αγροτών, μιας λαϊκής δηλαδή που θα συμμετέχουν παραγωγοί της περιοχής.

Η δουλειά που ακολούθησε ήταν ουσιαστική και συστηματική. Η οικονομική κρίση έκανε την ανάγκη πιο επιτακτική. Κι έτσι η Ένωση Νέων Αγροτών έκανε το όνειρο πραγματικότητα.

Το Σάββατο ξεκίνησε πειραματικά η Λαϊκή Αγορά Παραγωγών που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας αλλά και των ίδιων των παραγωγών είχε μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά.

Η συμμετοχή των παραγωγών δεν ήταν μεγάλη και αυτό γιατί δεν είχαν προλάβει να εφοδιαστούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις απαιτούμενες άδειες για την συμμετοχή τους στην αγορά.

Ο πρόεδρος της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας Λεωνίδας Ραβανός, σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την ικανοποίηση του όσον αφορά τις τιμές των προϊόντων αλλά και για την προσέλευση του κόσμου ενώ τόνισε ότι όλα τα αγροτικά προϊόντα ήταν φρέσκα, κομμένα άλλα από την προηγούμενη μέρα και άλλα από σήμερα το πρωί.

Επεσήμανε επίσης και το γεγονός ότι όλοι οι παραγωγοί ήταν εφοδιασμένοι από την απαιτούμενη άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ