Συνεχίζονται οι παραστάσεις με τα «13 ρολόγια»

DHPETHE_3_ROLOGIAΣυνεχίζονται με αθρόα προσέλευση σχολείων από όλη την Ήπειρο οι παραστάσεις του έργου «Τα 13 ρολόγια» των Γιάννη Αναστασάκη – Μαρίας Τσιμά που παρουσιάζει η Νεανική – Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο θέατρο «Καμπέρειο».

Τις παραστάσεις παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες μαθητές με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους και όλοι τους εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα, την ψυχαγωγία και το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει η συγκεκριμένη παράσταση. Περίπου πενήντα σχολεία με περισσότερα από 4.500 παιδιά έχουν παρακολουθήσει, ή προγραμμάτισαν να παρακολουθήσουν την παράσταση, ενώ άλλοι τόσοι βρίσκονται στη διαδικασία προγραμματισμού των σχολείων τους.

Οι παραστάσεις για τα νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία και γυμνάσια συνεχίζονται καθημερινά, Τρίτη έως Παρασκευή, ώρες 9.15′ και 11.15′ π.μ. Συντελεστές της παράστασης είναι:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Αναστασάκης

Σκηνικά-κοστούμια: Θανάσης Τζάτσος

Μουσική: Θύμιος Παπαδόπουλος

Φωτισμοί: Βαγγέλης Νέτης

Βοηθός σκηνοθέτη: Νίκος Σφαιρόπουλος

Βοηθός σκηνογράφου: Άννα Χαντζή

Διδασκαλία Τραγουδιών: Βαγγέλης Μπουλουχτσής

Διανομή:

Δούκας: Μιχάλης Μπίζιος

Γκόλουξ: Σαμψών Φύτρος

Ξιγκού: Γαβριήλ Σφαιρόπουλος

Σαραλίντα: Ξανθή Γεωργίου

Αφηγήτρια 1 – Χάγκα – Κορίτσι Α – Φρουρός – Ερημοσπίτης: Μαρία Κατσουλίδη

Αφηγήτρια 2 – Μπίτα – Κορίτσι Β – Πολυτεχνίτης Αθηνά Τσικνιά

Κατασκευή- ζωγραφική σκηνικού: Θανάσης Τζάτσος, Κώστας Τζάτσος, Κατασκευή κοστουμιών: Αναστασία Καμπέρη, Φροντιστήριο Ανδρέας Πανταζής, Φωτογραφίες: Κώστας Γράβος, Οργάνωση παραστάσεων: Γιώργος Καταγής. Η ηχογράφηση της μουσικής έγινε στα «Beatnik studios» από τον Λευτέρη – Μιχαήλ Πανταζή. Υποστηρικτές της παραγωγής: Ξενοδοχείο «Olympic, κατάστημα «Επι-Κεφαλής». Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο, ΕΡΑ ραδιοφωνικός σταθμός Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ