«Μας Ψεκάζουν!», το νέο έργο στο Politheatro

PSEKAZOYNΜία ακόμη πρεμιέρα για το Politheatro την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στις 9.15 το βράδυ, με την βασισμένη σε κείμενα του Γιώργου Τσαντίκου παράσταση, σε μορφή κόμικ, «Μας Ψεκάζουν!».

Τα σενάρια κοντεύουν να γίνουν η μισή μας ζωή. Η άλλη μισή, είναι η ανάλυσή τους: στη δουλειά, στο σπίτι στο καφενείο, στο δρόμο, στο γήπεδο, παντού υπάρχουν σενάρια.

Τώρα που «κάνει κρίση», τα σενάρια φουσκώνουν όλο και περισσότερο και μοιάζουν σαν να τα τρέφουν οι ίδιοι άνθρωποι που τα συζητούν και τα αναπαράγουν.

Σε 13 τουλάχιστον περιπτώσεις όμως, τα σενάρια βρίσκουν το δάσκαλό τους. Κάπου μεταξύ πραγματικότητας, κόμικ και φαντασίας, 13 επεισόδια που όλο και κάτι θυμίζουν στον καθένα από την καθημερινότητά του, μπαίνουν στο ψεκαστήρι και εξαπολύονται ελεύθερα, από το Politheatro. Μην έχετε αμφιβολία όμως: Το «Μας ψεκάζουν» είναι το πιο αληθοφανές σενάριο που θα συζητηθεί στην πόλη αυτές τις μέρες.

Κείμενα: Γιώργος Τσαντίκος, Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος, Μουσική: Pit Teilor, Σκηνικά: Δήμητρα Γούση, Φωτογραφία: Χρήστος Γκλίβας, Ζωγραφική σκηνικού: Σοφία Στεφανίδη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Γκόγκος, Στέλλα Κατσαρού, Χριστόδουλος Κωτσίνας και Ράνια Λαγού.

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 9 .15 το βράδυ, στην αίθουσα 2 στο Πολυθέαμα. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και 5 ευρώ για φοιτητές και ανέργους. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 – 6955416236.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ