Ξεκίνησε το Οφθαλμολογικό στην Κόνιτσα

Η συνέργεια και η συνεργασία έφεραν αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι η έναρξη λειτουργίας του οφθαλμολογικού τμήματος στο Κέντρο Υγείας.

Την βάση αποτέλεσε η δωρεά πλήρους οφθαλμολογικής μονάδας από τον οφθαλμίατρο Χρήστο Ζακόπουλο, που κατάγεται από τον Αμάραντο.

Η στελέχωση του τμήματος έγινε με οφθαλμίατρο από το Γενικό Νοσοκομείο Γ. Χατζηκώστα. Θα λειτουργεί μία φορά το μήνα.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κόνιτσας, κρίνεται, ωστόσο, απαραίτητο να αυξηθούν οι επισκέψεις του οφθαλμίατρου για την αρτιότερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον οφθαλμίατρο κ. Ζακόπουλο Χρήστο, για την ανιδιοτελή προσφορά του καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκρισή τους. Συγκεκριμένα, ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο, Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, στον κ. Ευάγγελο Καρβούνη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, στον κ. Βασίλειο Ευταξία, Συντονιστή Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, στον κ. Νικόλαο Χουλιάρα, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, στον κ. Μιχάλη Κορτζή, αναπληρωτή διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, στον οφθαλμίατρο κ. Ζαχαρία Πέτρου, που με προθυμία δέχθηκε να εξυπηρετεί τους ασθενείς της ακριτικής περιοχής μας και όλους όσοι συνετέλεσαν στην ευόδωση της προσπάθειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ