Κρούσματα στη Φιλιππιάδα, έκκληση του δημάρχου

covid n

Στην περιοχή της Φιλιππιάδας εντοπίζονται τόσο τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη για το Νομό Πρέβεζας όσο και τα περισσότερα των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες πρόκειται για συρροές που καταγράφονται στην περιοχή και σε συγκεκριμένες συνοικίες.

Αυτό φαίνεται ότι αποτελεί την αφορμή για την παρέμβαση του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή ο οποίος ζητά αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Ο Δήμος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τον ΕΟΔΥ όσο και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και εξαντλεί κάθε δυνατότητα που έχει, προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες, σημειώνει ο κ. Καλαντζής.

«Είναι μεγάλη ανάγκη να εφαρμόσουμε πιστά όλα τα ισχύοντα μέτρα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην καθημερινότητά μας. Πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο δυνατό ή ακόμη και ν’ αποφεύγονται χώροι συνάθροισης και συγχρωτισμού όπως οι Τράπεζες κ.ά.

Δεν επιτρέπεται από κανέναν μας χαλαρότητα, καθώς βλέπουμε σχεδόν καθημερινά, περιοχές με σποραδικά κρούσματα, εντός λίγων ημερών να μετατρέπονται σε πληγείσες και άκρως προβληματικές.

Κάνω έκκληση σε όλους να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή και να μην αντιμετωπίζει κανείς την κατάσταση με επιπολαιότητα», επισημαίνει ο Δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ