Κρουαζιέρες από την Πάργα σε Παξούς κι Αντίπαξους

krouaziera

Η Πάργα αναμφίβολα είναι από τις ωραιότερες περιοχές της χώρας. Συνδυάζει την γοητεία του νησιού με το ηπειρωτικό τοπίο και φυσικά την Ηπειρωτική φιλοξενία.

Ένας μοναδικός προορισμός.

Από την Πάργα μπορεί ο καθένας να ταξιδέψει και να απολαύσει τα καταγάλανα νερά στους Παξούς και τους Αντίπαξους και να γνωρίσει τις μοναδικές σπηλιές.

Το σκάφος “Vicky-F 2”  καθημερινά πραγματοποιεί μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές. Με άνεση και ασφάλεια.

Πρώτη εκδρομή: Αναχώρηση από την Πάργα στις 10 το πρωί. Μετά από μία ώρα άφιξη στο Λόγγο, το μικρότερο από τα τρία βασικά χωριά, και είναι πραγματικά γραφικό. Οι ταβέρνες και τα μπαρ έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και εκεί «χτυπά» η καρδιά αυτού του χωριού.

Στη συνέχεια το σκάφος αναχωρεί για τη Λάκκα. Αυτό το φυσικό λιμάνι είναι ένα απάνεμο αγκυροβόλι με πεντακάθαρα νερά. Στη Λάκκα θα μείνει για μιάμιση ώρα δίνοντας σε όλους την δυνατότητα για κολύμπι ή για φαγητό σε μια από τις μικρές παραδοσιακές ταβέρνες.

Οι γκρεμοί με τις κοφτερές άκρες που μοιάζουν με πύργους είναι γεμάτοι σπηλιές. Θα γνωρίσετε τρεις από αυτές: Την Υπαπαντή και τον Ορθόλιθο. Η θέα από εδώ συναρπάζει. Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντιπάξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, θα έχετε την  ευκαιρία για μία δεύτερη βουτιά στα καταγάλανα νερά.

Το ταξίδι ολοκληρώνεται στο Γάιο την πρωτεύουσα. Εδώ μπορεί να αγοράσει κανείς μοντέρνα ρούχα, χρυσαφικά και πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο. Η παραμονή διαρκεί μιάμιση ώρα και μετά στην Πάργα.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • krouaziera1

Δεύτερη εκδρομή: αναχώρηση από την Πάργα στις 10 το πρωί  με προορισμό το Γάιο, την πρωτεύουσα. Παραμονή για μιάμιση ώρα και μετά ταξίδι στο Γαλάζιο.

 Η εκδρομή συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντιπάξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες. Στο Βουντούμι, δίνεται η ευκαιρία για μία βουτιά στα καταγάλανα νερά.

Στην συνέχεια θα ξεκινήσει  το ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα. EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • krouaziera2

Ημερήσιες κρουαζιέρες & εκδρομές στο Ιόνιο / Παξοί – Αντίπαξοι – Σπηλιές

Γάιος, Παξοί / Κέρκυρας

Τηλ: 2662032114 Κιν: 6944740580

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ