Κρίσεις στην ΕΛΑΣ.. Αποστρατεύθηκε ο Σφακιανάκης

SFAKIANAKHS14

SFAKIANAKHS14

Πριν ένα χρόνο οδηγήθηκε στο… ψυγείο και φέτος ήταν η ώρα της αποστράτευσης για τον Μανώλη Σφακιανάκη.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης είχε ταυτισθεί με τη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αλλά από πέρυσι είχε παροπλισθεί.

Οι ετήσιες κρίσεις στην αστυνομία ξεκίνησαν με την αποστράτευση του υπαρχηγού της Ιωάννη Διαμαντόπουλου. Στις εκπλήξεις πάντως, περιλαμβάνεται και η έξοδος από το Σώμα του κ.Μανώλη Γρηγοράκη, ο οποίος χειριζόταν το προσφυγικό. Στο βαθμό του αντιστρατήγου προήχθη ο προϊστάμενος της Αντιτρομοκρατικής Αντώνης Μπάκας.

Αναλυτικά:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Αριστείδη Ανδρικόπουλου και Μιχαήλ Καραμαλάκη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (22) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων, -1- Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό και -1- Ειδικών Καθηκόντων Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).

Ειδικότερα:

Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

ΜΠΑΚΑ Αντώνιο
ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο
Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

ΚΩΤΣΑΚΗ Γεώργιο
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Αλκιβιάδη
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα
ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο
ΠΛΟΥΜΗ Εμμανουήλ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα
ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ Δημήτριο
ΠΑΝΟΥΣΗ Σωτήριο
ΜΑΛΕΒΙΤΗ Ηλία, Υγειονομικό
ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη, Εγκληματολογικών Εργαστηρίων
Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω δέκα (10) Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστράτηγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

ΜΩΥΣΙΔΗ Βασίλειο
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ Γεώργιο
ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ Νικόλαο
ΤΖΙΓΚΟ Βασίλειο
ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ Θεόδωρο
ΤΣΟΛΚΑ Φώτιο
ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ Εμμανουήλ
ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ Κωνσταντίνο
ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ Νικόλαο
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ