Κρεατοτεχνίες.. έργα τέχνης από Γιαννιώτη που βραβεύθηκε!

kreotexnis g

Μοιάζουν με έργα τέχνης… Δημιουργίες μοναδικές που θυμίζουν περισσότερο ζαχαροπλαστική.

Είναι αυτές που χάρισαν στον Γιαννιώτη κρεοτέχνη- κρεοπώλη Γιώργο Ευαγγελογιώργο μία ακόμη διάκριση. Την δεύτερη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό κρεοτεχνίας που έγινε στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Ευαγγελογιώργος είναι μέλος της Λέσχης Ελλήνων κρεοτεχνών, έχει λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς κερδίζοντας πρώτη και δεύτερη θέση και πάντα βρίσκεται να τερματίζει στις πέντε πρώτες καλύτερες προτάσεις παρασκευασμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της πλατφόρμας της Butchers Alliance υπεύθυνη για τα butcher wars σε όλο τον κόσμο.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kreotexnis g1EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kreotexnis g2EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kreotexnis g3EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kreotexnis g4

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του είναι η πρώτη ύλη. Στο κρέας αλλά και σε όλα τα προιόντα που το συνεδεύουν.

Ανάμεσα στις δημιουργίες που του χάρισαν την δεύτερη θέση στη χώρα είναι ο κορμός σφολιάτας με μους και πατέ από συκωτάκια κοτόπουλου σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης, meat cake, από μοσχάρι σε τρεις ορόφους με βάση από ντάκο  και καρύδι, εικονικό παστέλι σύκου με καρύδια και τσατνει συκου, γραβερια Ηπείρου και μους κατσικίσιο τυριού σε στρώσεις από φέτες μοσχάρι και κιμά και ακόμη πανσέτα χοιρινή με χριστουγεννιάτικη  γέμιση από ρύζι, κάστανο, κρεμμύδι, σταφίδες, μήλο, κραμπερι και πάστα χοιρινού με μυρωδικά.

Υψηλές δημιουργίες από έναν Γιαννιώτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ