Κουτσούμπας από Άρτα.. «Άγνωστες οι βουλές του Κυριάκου»

koutsoumpas eka

Την Άρτα επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος είχε σύσκεψη με φορείς της περιοχής στο Εργατικό Κέντρο.

Ο Γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε μία περίοδο έντονων διεργασιών και πολιτικών εξελίξεων, μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και ο λαός στο νομό της Άρτας, όπως και σε όλη την Ελλάδα.

«Τα ζητήματα της οικονομίας, η ακρίβεια, τα προβλήματα της ενεργειακής φτώχειας, των πλειστηριασμών, των χαμηλών μισθών, της εντατικοποίησης της εργασίας, της δυνατότητας επιβίωσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων στην ύπαιθρο, αλλά και των μικρών επιχειρηματιών, των αυτοαπασχολουμένων επαγγελματιών, βιοτεχνών κι εμπόρων στην περιοχή θα είναι από τα βασικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν. Η νεολαία, επίσης, οι συνταξιούχοι και μια σειρά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους που δουλεύουν στις βιομηχανίες της περιοχής, στο εμπόριο, σε άλλους τομείς, όπως είναι η αγροτική παραγωγή, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Θα προβάλλουμε αυτά τα ζητήματα και μέσα στη Βουλή και έξω απ’ αυτή, με τους καθημερινούς μας αγώνες, έτσι ώστε να επιλυθούν, να υπάρξουν ανάσες ανακούφισης. Αλλά, κυρίως, θα καλέσουμε και τον λαό της Άρτας να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ και στις ερχόμενες εκλογές αλλά και παντού, στις αρχαιρεσίες των σωματείων, ομοσπονδιών, μαζικών φορέων, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του χρόνου, πρώτα απ’ όλα στη μάχη των βουλευτικών εκλογών την Άνοιξη. Γιατί είναι η μόνη λύση σήμερα που μπορεί πραγματικά να πιέσει τις κυβερνήσεις, να πιέσει τα υπουργεία, να κάνει τον λαό πραγματικά πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πιθανή ημερομηνία των εκλογών ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε: «Θα δούμε… άγνωσται αι βουλαί του Κυριάκου».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ