Κώστας Τασούλας.. Ήταν φειδωλός ο πρωθυπουργός..

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEW

Την ομιλία και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννινα σχολιάζει με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός ήταν φειδωλός και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για όσα είχε υποσχεθεί στους Ηπειρώτες το Νοέμβριο του 2004…

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο κ.Τσίπρας υπήρξε αυτή τη φορά εξαιρετικά φειδωλός σε υποσχέσεις έργων για την Ηπειρο και για τον νομό Ιωαννίνων ειδικότερα. Αν θυμηθούμε τα όσα ψευδώς υποσχέθηκε το 2014, προφανώς τώρα έχοντας «καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι!».

Για το νόμο μας υποσχέθηκε την ανάπτυξη δικτύου διανομής αερίου μέσα στην τετραετία 2020-2023, την έκδοση του διατάγματος της λίμνης έως τα τέλη του έτους και την αναζήτηση των βέλτιστων χρηματοοικονομικών εργαλείων για τον άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά.

Φυσικά δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο του 2014, οπότε ευλόγως φοβάται κανείς πως και οι πρόσφατες περιορισμένες υποσχέσεις θα έχουν την ίδια τύχη».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ