Κώστας Τασούλας: Τέλος στα σενάρια περί Επικρατείας

tasoulas1Τέλος σε κάθε είδους σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει από την εκλογική περιφέρεια των Ιωαννίνων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή σε άλλη της Αθήνας έβαλε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΗΧΩ FM και στην εκπομπή «Η Ώρα της Ηπείρου» ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό Ιωαννίνων και απέκλεισε οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

«Η πολιτική ήταν για μένα μία κεντρική επιλογή ζωής. Έχω ισχυρό δέσιμο με το Νομό Ιωαννίνων και με τους ανθρώπους που επί σειρά ετών με τιμούν με την ψήφο τους. Θα είμαι υποψήφιος στα Γιάννινα και θα δώσω κι αυτή τη φορά τον αγώνα» επεσήμανε ο κ. Τασούλας.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά και με χιούμορ ότι συνηθίζουν να έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όσοι αρχίζουν κι όσοι τελειώνουν την πολιτική τους καριέρα. Ο ίδιος την ξεκίνησε προ πολλού και δεν σκοπεύει να την τερματίσει άμεσα.

Πέραν αυτών ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε πρωτοφανές σε ποσότητα και σε ποιότητα το ενδιαφέρον που υπάρχει στο Νομό Ιωαννίνων και τόνισε ότι το έργο της επιτροπής αξιολόγησης θα είναι δύσκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ