Κόσμημα το νέο πάρκινγκ του Χατζηκώστα

Στη διάθεση επισκεπτών και εργαζομένων είναι πλέον το νέο, υπερσύγχρονο πάρκινγκ στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Ένα έργο που αποτελούσε αίτημα ετών και υλοποιήθηκε μέσα στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία, χάρη στη συνεργασία της διοίκησης του Νοσοκομείου με την Περιφέρεια Ηπείρου.

Τα εγκαίνια του πάρκινγκ πραγματοποιήθηκαν παρουσία της νοσοκομειακής κοινότητας, εκπροσώπων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχών, φορέων και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης καλωσόρισε όλους και τόνισε ότι είναι μία ιδιαίτερη μέρα για το νοσοκομείο καθώς παραδίδεται ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής.

«Έγινε πράξη το έργο αυτό σε δύσκολες εποχές.. Είναι γνωστό ότι δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα, άνισο κάποιες φορές αφού γίνεται μέσα σε δύσκολες οικονομικές περιόδους», τόνισε ο κ. Καρβούνης ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη για την στήριξη και την συνεργασία.

Ο κ. Καχριμάνης από την πλευρά του τόνισε ότι η Περιφέρεια τα χρόνια αυτά στήριξε τόσο το Νοσοκομείο Χατζηκώστα όσο και όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου και θα συνεχίσει να το πράττει με όλους τους φορείς.

«Ζούμε δύσκολες εποχές και τις δυσκολίες μπορούμε να τις ξεπεράσουμε μόνο με συνεργασία», υπογράμμισε ο κ. Καχριμάνης.

Το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ, είναι άρτιο και ικανό να καλύψει πλέον τις ανάγκες του νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ