Κορυφαίος προορισμός τα Γιάννινα και τα φετινά Χριστούγεννα!

Σε υψηλά επίπεδα κινούνται οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία τόσο της πόλης των Ιωαννίνων όσο και σε ολόκληρη την ορεινή ζώνη του Νομού, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η περιοχή τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σταθερά στους κορυφαίους προορισμούς της χώρας, συγκεντρώνοντας το διάστημα των εορτών όλο και περισσότερους επισκέπτες. Και φέτος η πληρότητα αναμένεται να αγγίξει το απόλυτο, αναδεικνύοντας τις μεγάλες προοπτικές που έχει η περιοχή στον τομέα του τουρισμού αλλά και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από ένα τέτοιο τουριστικό κύμα, για όλους τους εμπλεκόμενους.

Με βάση τα στοιχεία που διαθέτουν οι ξενοδόχοι, οι πληρότητες αναμένεται να φτάσουν στο 100%.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γκόλας, στην διάρκεια δηλώσεων που έκανε, τόνισε, ότι πλέον τα Γιάννενα αποτελούν έναν κορυφαίο προορισμό κάτι που αποδεικνύεται και από τα ποσοστά πληρότητας που υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα που δεν συνοδεύονται από κάποιες γιορτές ή αργίες.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι κρατήσουν την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με λογικές τιμές, ενώ τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και την επαναφορά των πτήσεων από την αεροπορική εταιρία TUS, επισήμανε ότι οι στοχευμένες πρωτοβουλίες που έλαβε η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, έχουν οδηγήσει το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων σε ένα πολύ καλό επίπεδο κάτι που φαίνεται άλλωστε από το ενδιαφέρον εταιριών όπως η Apollo, η TUS, η Sky κι άλλες να προγραμματίσουν πτήσεις από και προς αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ