Κορυφαίο και στην έρευνα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

PANEEISODOS 20 9

PANEEISODOS 20 9

Μία ακόμη διάκριση για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το οποίο αξιολογήθηκε και συμπεριλαμβάνεται στα 938 καλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο.

Η αξιολόγηση αφορούσε σε τέσσερις χιλιάδες ανώτατα ιδρύματα, τα στοιχεία των οποίων εξετάσθηκαν αρχικά και κατέλαβε την 491η θέση, σύμφωνα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο κατάλογο που δημοσίευσε το National Taiwan University.

Η αξιολόγηση του National Taiwan University βασίζεται κυρίως στο ερευνητικό έργο που παράγεται και δημοσιεύεται σε κάθε Ίδρυμα, στην απήχηση που έχουν οι δημοσιευμένες εργασίες, καθώς και στην ιδιαίτερη διάκριση που γνωρίζουν.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συνεχίζει δυναμικά να παράγει υψηλής ποιότητας διδακτικό και ερευνητικό έργο και παράλληλα επιτυγχάνει να διασφαλίζει διακεκριμένες θέσεις σε διεθνείς αξιολογήσεις.

Η επιτυχία αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο, αν λάβει κανείς υπόψη του το σχετικά μικρό μέγεθος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

“Αισθανόμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για την προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας στον δικό του τομέα. Είμαστε αποφασισμένοι με δράσεις εξωστρέφειας να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και την ίδια αποφασιστικότητα για το καλό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων”, ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρύτανης Γιώργος Καψάλης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ